Burn-out herstel: Overspanning in Uitgeest

 

Voel je vermoeid, kun je niet ontspannen, heb je slaapproblemen of lichamelijke klachten? Deze signalen wijzen mogelijk op een burn-out of overspanning. Ontdek hoe ik je kan ondersteunen met een effectieve behandeling voor burn-out en overspanning met psychosociale lichaamsgerichte therapie in mijn praktijk in Uitgeest.

 

Behandeling voor Burn-out en Overspanning

Psychosociale lichaamsgerichte therapie biedt een holistische benadering om zowel fysieke als mentale klachten aan te pakken. Een behandeling begint met een counsel-gesprek, waarin we samen bespreken wat nodig is zodat jij ontspanning ervaart en weer grip krijgt op je leven. Methoden die ik hanteer voor fysieke en mentale klachten zijn onder andere counseling, klankschalen, Touch for Health, massage en lichaamsgerichte oefeningen, allemaal afgestemd op jouw specifieke behoeften.

 

Herstel van Burn-out en Overspanning

Het herstel van een burn-out vraagt om een individuele aanpak. Mijn doel is om jouw spanning terug te brengen naar ontspanning. We richten ons op het herstellen van jouw energie en het bevorderen van jouw emotioneel welzijn. Afhankelijk van jouw hulpvraag bepalen we het aantal passende behandelingen. De duur van de behandeling is afgestemd op sessies van 60 of 45 minuten.

 

 

 

Voor wie is lichaamsgerichte therapie van Susan Twaalfhoven in Uitgeest?

De counseling met lichaamsgerichte therapie die ik bied, is gericht op het creëren van verandering in jouw lichaam, gedrag, emoties en gedachten. Mijn therapie is geschikt voor diverse klachten, waaronder:

 

  • Pijnklachten, zowel bekend als onverklaarbaar
  • Onderdrukking of niet herkennen van emoties
  • Rouwverwerking en gedachten over de dood
  • Overmatige stress, vermoeidheid, en gespannenheid
  • Gespannen spieren in nek, schouders, rug, armen of benen
  • Spanningshoofdpijn en chronische pijn
  • Somberheid, angst, onzekerheid en piekeren