Over mij

Susan Twaalfhoven Praktijk voor Massage en Counseling

Sinds 1997 bestaat mijn praktijk voor (sport)massage en in 2016 is dit praktijk voor massage en counseling geworden. Het werken in mijn praktijk geeft mij veel voldoening en energie. Naast dat ik werk in mijn praktijk aan de Westergeest 16 te Uitgeest ben ik ook als vrijwilliger actief bij 113.nl, een hulpdienst waar je contact mee kunt opnemen wanneer je suïcidaal bent of suïcidale gedachten hebt.

Een grote hobby van mij is hardlopen; rennen door de bossen, duinen en het strand. Maar mijn allergrootste hobby is contact hebben met mensen: praten, luisteren, lachen, huilen, samen zijn. Zie mijn cv voor opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd. Ik hoop je gauw te mogen ontmoeten.

Bekijk hier mijn CV

LVPW

Susan Twaalfhoven praktijk voor massage en counseling is aangesloten bij de LVPW. Deze afkorting staat voor de Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden.

Wat houdt dit in?
Voor counseling, eventueel in combinatie met een massage, kun je een deel van je zorgkosten vergoed krijgen van de zorgverzekeraar.

Doet mijn zorgverzekeraar hieraan mee?
Op de website van de Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden vind je een overzicht van de verzekeraars die (een deel van) de kosten voor counseling vergoeden. Je vindt dit overzicht op deze pagina.

Facebook

Openingstijden

Maandag
08.30 tot 18.00 uur
Dinsdag
08.30 tot 18.00 uur
Woensdag
08.30 tot 18.00 uur
Donderdag
08.30 tot 18.00 uur
Vrijdag
08.30 tot 18.00 uur
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Alle behandelingen zijn op afspraak.