Over mij

Susan Twaalfhoven Praktijk voor Massage en Counseling

Leuk om je (weer) te mogen ontmoeten in mijn praktijk voor massage, counseling en lichaamsgerichte begeleiding en massage aan de Westergeest 16 te Uitgeest.

In 1997 ben ik begonnen met het geven van sport- en ontspanningsmassages. Door de jaren heen te hebben gemasseerd werd ik mij ervan bewust dat lichaam en geest met elkaar verbonden is. Voor mij was dit de reden om aan een opleiding sociale psychologie te volgen, die ik in 2013 heb afgerond. Counseling werd mijn massage voor de geest. Mijn werk doe ik met veel passie en plezier en ik volg graag aanvullende cursussen en trainingen om mezelf op persoonlijk en werkgebied verder te ontwikkelen.

Mensen ervaren mij als daadkrachtig, enthousiast, een goede luisteraar en een goede masseuse. Daarnaast ben ik open en direct.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard, lees ik graag, en ben ik als vrijwilliger werkzaam bij een online hulplijn voor mensen met suïcidale gedachten (en hun naasten).

Werkwijze massage, counseling en lichaamsgerichte begeleiding

Vanuit mijn praktijk voor massage en counseling in Uitgeest werk ik met mensen van alle leeftijden en achtergronden. Voor mij staat hierbij de mens centraal: wie ben jij, wat motiveert je, wat remt je? Ik leer je graag kennen zodat ik je beter kan helpen.

Mijn doel is dat jij:

  • Contact leert maken met je lichaam, gedrag, emotie, oordelen en gevoel;
  • Je gevoel kunt en durft te verwoorden naar anderen;
  • Een betere verbinding krijgt tussen je hoofd en je lijf.

LVPW

Susan Twaalfhoven praktijk voor massage en counseling is aangesloten bij de LVPW. Deze afkorting staat voor de Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden.

Wat houdt dit in?
Voor counseling, eventueel in combinatie met een massage, kun je een deel van je zorgkosten vergoed krijgen van de zorgverzekeraar.

Doet mijn zorgverzekeraar hieraan mee?
Op de website van de Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden vind je een overzicht van de verzekeraars die (een deel van) de kosten voor counseling vergoeden. Je vindt dit overzicht op deze pagina.

Wat kun je verwachten?

In overleg kijken we welke behandeling het beste bij jou past. In de behandeling zet ik jou en waar je tegenaan loopt centraal. Ik combineer zoals gezegd meerdere behandelvormen, want per persoon verschilt wat goed helpt.

Counseling
60 minuten
Lichaamsgerichte begeleiding
60 minuten
Massage, ontspannings, sport,- klachtgericht
30-45-60 minuten
Klankschaalmassage
Gecombineerd met een massage
Voetreflexmassage
45 minuten
Hot Stone-massage
Gecombineerd met een massage
Cupping
Gecombineerd met een massage

Alle behandelingen zijn op afspraak.

Het kan zijn dat je al zoveel gesprekken hebt gevoerd dat we ons beter kunnen richten op massagebehandelingen en lichaamsgerichte oefeningen. Anderen vinden juist de gesprekken belangrijk en hebben daarnaast baat bij een afrondende ontspanningsmassage. Kortom: we kijken wat bij je past en daarop pas ik mijn behandeling aan.

Facebook

Openingstijden

Maandag
08.30 tot 18.00 uur
Dinsdag
08.30 tot 18.00 uur
Woensdag
08.30 tot 18.00 uur
Donderdag
08.30 tot 18.00 uur
Vrijdag
08.30 tot 18.00 uur
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Alle behandelingen zijn op afspraak.