Massage Uitgeest

Massagebehandeling Uitgeest

Ontspanning-, sport-, klankschalen-, voetreflexmassage en hot stone-massage
Als je op deze website bent gekomen door te zoeken naar massage Uitgeest of masseuse Uitgeest, dan zit je op de juiste plek. Op de Westergeest 16 in Uitgeest heb ik mijn eigen massagepraktijk. Naast massages bied ik ook counseling. Ik help je graag lichaam en geest in balans te brengen. Deze sterke combinatie maakt dat je twee belangrijke factoren in je leven op orde krijgt. Voel je je geestelijk goed, dan kun je fysiek meer aan. Voel je je lichamelijk goed, dan kun je geestelijk meer aan.

Ik help je zo nodig met beide. Plan vandaag nog een massage in mijn praktijk in Uitgeest of neem contact op voor een goed gesprek.

Naar de contactpagina >

Sportmassage

Voor het sporten
Komt er een belangrijke wedstrijd aan? Of wil je je goed voorbereiden voor een sportinspanning? Kom nog beter in vorm door je vooraf te laten masseren.

Na het sporten
Na het sporten kan je lichaam vermoeid of uitgeput zijn. Hierdoor ontstaat de kans op spierpijn. Een massage na het sporten kan dit voorkomen. Een sportmassage is extra aan te raden als je (snel) last hebt van verzuring of kramp (bijvoorbeeld in je benen).

Ontspanningsmassage

Last van hoofdpijn, een stijve nek of een zere rug? Dit zijn vaak tekenen van drukte en stress. Een ontspanningsmassage brengt verlichting. Ik masseer je rug, schouders en nek en geef extra aandacht aan de plekken waar je last van hebt.

Heb je geen klachten? Dan is een ontspanningsmassage heerlijk om je lichaam en spieren in goede conditie te houden.

Lichaamsgerichte begeleiding

Als je naast de massage je laat begeleiden om je pijnklacht te begrijpen en te voelen waar deze vandaan komt, past lichaamsgerichte begeleiding bij je. Pijn is een signaal dat je oproept tot een verandering in denken en gedrag. Naast massage heb je ook een gesprek.

Lees hier meer over lichaamsgerichte begeleiding.

Voetreflexmassage

Een voetreflexmassage zorgt voor een betere doorbloeding, lymfestroming en energieverdeling. In de voet bevinden zich ruim 30.000 zenuwuiteinden die door middel van een massage worden geprikkeld. Deze techniek bestaat al meer dan 4.000 jaar.

Een voetreflexmassage is in de eerste plaats ontspannend en kan daarnaast eventuele klachten verlichten.

Hot Stone Massage

Een Hot Stone Massage geeft warmte, diepgaande ontspanning en hernieuwde energie. De stenen die ik gebruik verwarm ik tot 45 graden. Tijdens het masseren dringt de warmte en energie diep door in de gewrichten en spieren. Het stimuleert processen in je lijf en je lichaam kan ontgiften en ontspannen.

De Hot Stone Massage is geschikt tegen vermoeidheid en is daarnaast een weldaad voor mensen met spier- en gewrichtsklachten. Je spieren ontspannen, je bloeddruk gaat omlaag, en de massage werkt stressverminderend.

Klankschalenmassage

Een klankschaalmassage is een goede versterking van een ontspanningsmassage. Rustgevende trillingen dringen door tot in het hele lichaam. De klankschalen worden vijf, tien of vijftien minuten op je lichaam geplaatst en zorgen voor een diepe rust.

De klankschalenmassage is geschikt voor iedereen met een gejaagd gevoel of drukte in het hoofd. Een combinatie van deze massage met een ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je sneller geheel tot rust komt.

Wat kun je verwachten?

In overleg kijken we welke behandeling het beste bij jou past. In de behandeling zet ik jou en waar je tegenaan loopt centraal. Ik combineer zoals gezegd meerdere behandelvormen, want per persoon verschilt wat goed helpt.

Counseling
60 minuten
Lichaamsgerichte begeleiding
60 minuten
Massage, ontspannings, sport,- klachtgericht
30-45-60 minuten
Klankschaalmassage
Gecombineerd met een massage
Voetreflexmassage
45 minuten
Hot Stone-massage
Gecombineerd met een massage
Cupping
Gecombineerd met een massage

Alle behandelingen zijn op afspraak.

Openingstijden

Maandag
08.30 tot 18.00 uur
Dinsdag
08.30 tot 18.00 uur
Woensdag
08.30 tot 18.00 uur
Donderdag
08.30 tot 18.00 uur
Vrijdag
08.30 tot 18.00 uur
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Alle behandelingen zijn op afspraak.

Aanbevelingen

Hans
“Ik had twee dagen pijn in mijn rug omdat ik bang was om tegen anderen te zeggen dat ik niet te lang kon lopen. Susan heeft mij geholpen met een massage en een goed gesprek.”
Anneke
“Susan ervaar ik als een open en vriendelijk mens. Ik voel mij op mijn gemak bij haar.”
Yvonne
“Ik kom graag bij Susan. Voor een ontspanningsmassage of als ik last van mijn rug of schouders heb. Dan kies ik voor een stevige sportmassage. In beide gevallen voel ik me erna altijd goed en soepel, zonder pijntjes. Het is er bovendien altijd schoon en netjes en dat vind ik erg belangrijk.”